“Omenirea a inceput cu agricultura
si ar sfarsi in absenta ei.”

CONFERINTA LAPAR 2016


Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România – LAPAR organizează miercuri, 18 mai a.c., Conferința Națională a Agricultorilor – 2016, cu tema: ”S.O.S. – Sprijiniți Agricultura României!”.

Evenimentul anual organizat de către LAPAR va avea loc în aceeași locație ca și ediția precedentă, respectiv Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din București.

Conferința Națională a Agricultorilor este programată să se desfășoare între orele 11.00-15.00, cu participarea a peste 1.000 de fermieri din toate județele țării, a înalților oficiali din Parlamentul României – Comisiile pentru Agricultură din Camera Deputaților și Senat, precum și membri ai Guvernului și Corpului Diplomatic.

”Am adresat invitația de a fi alături de noi, Excelenței Sale Domnul Klaus Iohannis, Președintele României, precum și Domnului Dacian Cioloș, Premierul României. Îl așteptăm la eveniment și pe Domnul Achim Irimescu, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, precum și alți înalți oficiali din MADR. Totodată, ne bucurăm de participarea colegilor fermieri din Uniunea Europeană, reprezentanți ai ELO (European Landowners Organisation), dar și ai altor lideri din sectorul agricol național cu care LAPAR colaborează de foarte mulți ani pentru reprezentarea intereselor și soluționarea problemele tuturor producătorilor agricoli din România”, a declarat Laurențiu Baciu, președintele LAPAR.

Accesul presei este liber pe toată durata evenimentului, iar pentru solicitări speciale, vă rugăm să luați legătura cu noi la 0745.751.283 (dna. Eugenia Dragnea – Director Executiv LAPAR).

BIROU PRESA LAPAR

Notă: Auditorium Pallady este situat în Bulevardul Theodor Pallady 40G, București.

COMUNICAT DE PRESA

REACTII PRESA

CONTACT


P-ţa Walter Mărăcineanu Nr. 1-3, etaj III, camera 247
Bucuresti, Sector 1
Cod postal : 010155

Presedinte: ing. Laurentiu Baciu
Tel/fax: 021.314 70 65
email: info@lapar.org

Director Executiv LAPAR: DRAGNEA Eugenia
Tel: 0745 751 283
email: info@lapar.org