“Omenirea a inceput cu agricultura
si ar sfarsi in absenta ei.”

Comunicate de presa


COMUNICAT DE PRESA

O delegatie a Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, condusa de catre domnul Presedinte – Laurentiu BACIU, va participa la cea de-a 9-a Editie a Forumului privind Viitorul Agriculturii ce va avea loc în data de 22 martie, 2016 la The Square, în Bruxelles. Evenimentul este organizat anual de către Organizatia Europeană a Proprietarilor de Teren (ELO), organizatie la care LAPAR este membra, în parteneriat cu compania Syngenta.
Acest Forum va fi primul organizat după adoptarea de către liderii mondiali în septembrie 2015 a Obiectivelor de Dezvoltare durabilă ONU (Sustainable Development Goals, SDGs).
Tema Forumului din acest an va fi „The Sustainable Development Goals implementation: no time for business as usual”. Forumul privind Viitorul Agriculturii din acest an se va concentra asupra implicatiilor adoptării Obiectivelor de Dezvoltare durabilă ONU pentru agricultură şi mediului înconjurător din Europa şi în lume.
Temele abordate vor fi: Care sunt paşii necesari pentru punerea în practică a agendei Obiectivelor de Dezvoltare durabilă stabilite de ONU? Putem să ne desfăsurăm businessul la fel ca până în prezent în contextul provocărilor sociale, de mediu şi economice?
Fostul Comisar European pentru Mediu, Janez POTOČNICK, Presedintele Forumului privind Viitorul Agriculturii va aduce împreună la această editie Comisarii Europeni şi experti internationali pentru a dezbate aceste întrebări.
De asemenea, delegatia LAPAR va mai avea intalniri cu: o parte dintre Europarlamentarii romani, dar si cu reprezentantii Cabinetului Comisarului European Phil Hogan.

Presedinte LAPAR
Laurenţiu BACIU

INFORMARE DE PRESA – DEMERS LAPAR NN

COMUNICAT DE PRESA – INFORMATII PRIVIND GLIFOSATUL

COMUNICAT DE PRESA – NOUTATI GLIFOSAT

COMUNICAT DE PRESA – GLIFOSAT 18.10.2017

COMISIA EUROPEANA – VANZAREA TERENURILOR : 13.10.2017

COMUNICAT DE PRESA – ZILIERI

COMUNICAT DE PRESA – 13.06.2017

COMUNICAT DE PRESA – SUSTINERE GLIFOSAT
REVENIRE COMUNICAT DE PRESA – 01.06.2016 – COMUNICAT MITING
COMUNICAT DE PRESA – 15.03.2016 – INTALNIRE CONDITII ARTIFICIALE DGAGRI

CONTACT


P-ţa Walter Mărăcineanu Nr. 1-3, etaj III, camera 247
Bucuresti, Sector 1
Cod postal : 010155

Presedinte: ing. Laurentiu Baciu
Tel/fax: 021.314 70 65
email: info@lapar.org

Director Executiv: Eugenia Dragnea
Tel: 0745 751 283
email: info@lapar.org